PD Ostrich ShowFarm

The West Coast bandar peranginan yang indah di Port Dickson, Negeri Sembilan kini telah lanjut diserikan dengan daya tarikan yang unik dan indah di Ostrich Show Farm. Terletak hanya 1.5 jam memandu dari Kuala Lumpur, Show Farm kami terletak di kilometer ke-9 jalan Port Dickson pantai.

port-dickson-PD-Ostrich-Show-Farm 

Ambil relazing dan bermaklumat masa keluar dari hiruk-pikuk kehidupan bandar. Marilah lihat, bau, sentuh, dan belajar semua tentang makhluk-makhluk ini yang menakjubkan.

Cuba kekuatan ini 8 burung tinggi kaki dengan tangan anda atau, jika anda cukup berani, merasakan exicement ketetapan di belakang mereka.

Memulakan pengembaraan ini facinating dan teruja oleh lebih daripada burung unta daripada semua peringkat umur di ladang menunjukkan kami.

Membeli-belah untuk barang-barang yang luar biasa? Anda telah menemui tempat yang tepat. Kedai cenderamata kami membawa pelbagai produk yang jarang dan eksotik seperti burung unta Kulit dompet dan beg tangan. Alat penyapu habuk bulu burung unta, burung unta dicat, telur, kulit dan yang sangat dicari produk kosmetik yang diperbuat daripada minyak burung unta ditapis.

Untuk gourmet, kafe di lokasi menghidangkan pelbagai barangan makanan yang sihat dan lazat yang diperbuat daripada burung unta daging seperti burger, rotay dan daging kering manis.

Akhirnya untuk membantu anda menyejukkan semua keseronokan memilih daripada pelbagai refeshing minuman ringan, ais krim dan pencuci mulut sejuk lain.

Datang dan melawat kami dan melibatkan diri dalam keseronokan dan kagum. Menghabiskan masa yang berkualiti dengan rakan-rakan & keluarga, atau hanya dengan diri anda dalam keadaan persekitaran yang benar-benar besar dan semula jadi untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

Maklumat Tambahan

Memandu masa dari:
Kuala Lumpur / Melaka: 90 minit
KLIA: 50 minit

PD Ostrich Show Farm
Lot 1419, Jalan Kemang 13, Batu 9, Jalan Pantai,
71050 Port Dickson, Negeri Sembilan.

Tel: +60(6)6627496
Buka Setiap hari 9:00-5:30.

Map Lokasi: